START
welkom
ASSORTIMENT
Alle glasblokken
VERWERKING
Metsel | Prefab
INFORMATIE
Eigenschappen
VOORBEELDEN
Uitgevoerde werken
WEBSHOP
Direct bestellen
CONTACT
Onze gegevens
REPARATIE
Of Renovatie
Reparatie en Renovatie

Glazen bouwstenen en glastegels worden al tientallen jaren toegepast. Vaak ook als beloopbare vloerelementen of daklichten. Na jaren van intensief gebruik, en mede door de oude bouwtechniek van die tijd, kan het voorkomen dat de glazen tegels sneuvelen. Als er onverhoopt toch stenen kapot gegaan zijn, door vandalisme of andere oorzaken, kan Bouwglas Gesman BV u helpen met het repareren van deze prefab elementen.
Onze specialisten kunnen de betreffende stenen uithakken of slijpen en vervangen voor nieuwe exemplaren. Ook worden de vloeren compleet vervangen als de schade niet meer te repareren is. Bij vochtproblemen of lekkages worden de wanden gereinigd, eventuele beschadigingen opgeknapt, en de wand of vloer voorzien van een nanocoating. Stuur uw foto's met de wanden of vloeren naar info@bouwglas.nl voor een prijsopgave of advies.
Vele oude glazen bouwstenen en glastegels worden niet meer fabriek matig gemaakt. Voor renovatiewerk en monumenten laten wij af en toe in opdracht nieuwe glastegels maken in oude designs of afmetingen.

Oude namen die we vaak tegen komen zijn: Vera-lux Emile Sanders, LuxferFollow Me on Pinterest


© Copyright 2002 - 2018 Bouwglas Gesman BV