START
welkom
ASSORTIMENT
Alle glasblokken
VERWERKING
Metsel | Prefab
INFORMATIE
Eigenschappen
VOORBEELDEN
Uitgevoerde werken
WEBSHOP
Direct bestellen
CONTACT
Onze gegevens
REPARATIE
Of Renovatie
Metselwerk van glasblokken
Glazen bouwstenen zijn, zoals bekend, lichtdoorlatend. Maar er zijn meer redenen om voor bouwglas te kiezen, bijvoorbeeld vanwege de geluids- en warmte isolerende werking. Dankzij de wapening kan een wand van glazenbouwstenen in- en uitbraakwerend worden gemaakt.

Diverse glazen bouwstenen zijn bovendien 30, 60 of 90 minuten brandwerend te verkrijgen en -zeker niet onbelangrijk- glazen bouwstenen zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Bouwen met glas vereist nog steeds ouderwets vakmanschap. Waarbij uiteraard dankbaar gebruik wordt gemaakt van de hedendaagse techniek. Bouwglas Gesman heeft als onderaannemer gespecialiseerde metselaars in dienst die de glazen bouwsteenwanden op de bouwplaats opmetselen.

-De wapeningshoeveelheden worden exact afgestemd op de toepassing van de wand.
- De metselmortel, die precies de juiste vochtigheidsgraad moet hebben, bevat indien nodig een toeslagmateriaal ter verbetering van de waterdichtheid van de wand.

Bouwglas Gesman maakt glasblok wanden op de bouwplaats
Bij het traditionele metselwerk van glazen bouwstenen moet er rekening gehouden worden met maximale afmetingen van de wanden, wapeningshoeveelheden en de werking van het glas. Rondom de glazen bouwstenen dient er in bijna alle gevallen een koudgewalst u-profiel geplaatst te worden om de werking van het glas op te vangen.

Bouwglas Gesman is één van de eerste gecertificeerde leveranciers van glazen bouwstenen en op locatie wordt gewerkt volgens de veiligheidsvoorschriften. Een extra garantie voor kwaliteit, aandacht voor het milieu en veilig werken.

Follow Me on Pinterest


© Copyright 2002 - 2019 Bouwglas Gesman BV